Läs mer om MBT i de olika yrkesgrupperna här nedan

MBT på jobbet

Arbetsskor – piggare kropp med bra jobbskor

Arbetsskor och jobbskor från MBT skapar en naturlig balans i hela kroppen. Går och står du mycket i jobbet? Känner du av ryggont och trötta fötter? MBT skor hjälper dig att minska belastningsskador genom att avlasta rygg, knä och leder. Sulans instabilitet ger dig också automatiskt en bättre hållning och aktiverar kroppens muskler samt ökar blodcirkulationen.

Funktionella arbetsskor och jobbskor

Vi har arbetsskor för alla branscher. Jobbskor från MBT har bra passform och en helt unik funktionalitet. Den patenterade instabila rundade sulan avlastar rygg, knä och leder samtidigt som muskelaktiviteten ökar och kroppshållningen förbättras.

Arbetssandalerna har optimal passform genom flera reglerbara kardborreremmar över vrist och häl. De heltäckta MBT skorna har uttagbar innersula. Ovandelen på arbetssandalerna och de heltäckta skorna finns i olika material beroende på användningsområde. Här finns allt från luftig Mesh och elegant nubuck till slitstarkt och avtorkbart läder. Yttersulorna är tillverkade i non-marking gummi, vilket innebär att de inte gör märken på golv vid användning inomhus.

Våra yrkesskor används exempelvis som vårdskor av sjukvårdspersonal och inom andra serviceyrken såsom kockskor och serveringsskor inom kök och restaurang, funktionella skor för användning i butik, som lärare, frisör eller som kontorsskor. Hitta din egen favorit bland våra arbetsskor.