Artros i knä

 

Du kan bli stel och ha ont i knäna om du har knäledsartros. Det kan göra ont i och runt knät. Leden kan också bli svullen. Du kan få svårt att göra rörelser där du behöver böja på knäna, till exempel gå i trappor och resa dig upp när du sitter. Knät kan dessutom låsa sig och du kan uppleva knäppande ljud. Du kan få svårt att gå och kan bli kobent eller hjulbent.

Studier visar att vid användning av MBT skor reduceras belastning på höfter och knä med ca 20%. Den unika patenterade sulan gör att du hela tiden är i mikrorörelse, vilket bidrar till ökad blodcirkulation, och att du stärker den lednära muskulaturen runt knäet. Vilket i sin tur hjälper till att bära upp och minska kompressionen på den smärtsamma delen.

Se mer på vår hemsida där våra kunder berättar om sina erfarenheter gällande hjälp & lindring mot artros vid användande av MBT.

"Artros – ledsvikt 

Artros är en sjukdom i kroppens leder. Du kan få ont och bli stel. Besvären sitter ofta i knäleder, höftleder, fingrarnas leder, ryggen och stortåns grundled. Det finns behandling som kan hjälpa.

Artros är den vanligaste ledsjukdomen i Sverige. Ungefär en av fyra personer över 45 års ålder har artros. Sjukdomen är vanligast hos äldre."

Källa: www.1177.se

Vi kan aldrig garantera att MBT kan hjälpa just dig och dina besvär, men vi önskar att vi kan vara en del i processen som hjälper dig att nå en ökad livskvalitet!

Se vilka MBT-skor vi rekommenderar >>


Resultatet ovan är från vår kundundersökning som utfördes i början av 2022.

Se alla MBT-skor här >>