Artros i fötter

Artros debuterar vanligen om man utsätter leder för upprepade ensidiga rörelser eller vid hård ansträngning. Vanligtvis är det stortåleden som drabbas av artros i foten. De vanligaste symtomen vid artros är stelhet i tåleden till en början och vid belastning kommer svullnad, nedsatt rörlighet och smärta.

Originalet av fysiologiska skor (MBT) har med sin patenterade sula stötdämpning i hälen (sensor) en balanspunkt som gör att kroppen söker balans. Det är en ingjuten styv suldel som bidrar till att kroppsvikten fördelas över hela foten, och att den ”rundade sulan” hjälper till i fotavecklingen.

Se mer på vår hemsida där våra kunder berättar om sina erfarenheter gällande hjälp & lindring mot artros vid användande av MBT.

"Artros – ledsvikt 

Artros är en sjukdom i kroppens leder. Du kan få ont och bli stel. Besvären sitter ofta i knäleder, höftleder, fingrarnas leder, ryggen och stortåns grundled. Det finns behandling som kan hjälpa.

Artros är den vanligaste ledsjukdomen i Sverige. Ungefär en av fyra personer över 45 års ålder har artros. Sjukdomen är vanligast hos äldre."

Källa: www.1177.se

Vi kan aldrig garantera att MBT kan hjälpa just dig och dina besvär, men vi önskar att vi kan vara en del i processen som hjälper dig att nå en ökad livskvalitet!

Se vilka MBT-skor vi rekommenderar >>

 


Resultatet ovan är från vår kundundersökning som utfördes i början av 2022.

Se alla MBT-skor här >>