Butik

Arbete i butik och handel ställer stora krav på kroppen och fötterna med långa arbetsdagar i rörelse eller stillastående. Du som vill vara dressad men fortfarande behöver ha riktigt anpassade skor för långa arbetspass så är MBT:s funktionella skor ett bra alternativ.

MBT-skor har en lätt rundad sula med mycket bra dämpning som ger ett skonsammare steg på hårda och platta golv. Den rundade sulan påverkar även hållningen som i sin tur gör att man får mindre belastning på rygg, höft, fot och knäleder.

Om du redan har problem med fötterna som t.ex hälsporre, artros eller hallux valgus så kan MBT-skor lindra dessa symptom.

MBT har många modeller som passar väl för ditt jobb för att undvika utsätta din kropp och dina fötter för onödiga belastningar.

MBT:s patenterade sulkonstruktion gör att vid stående och gående får du en ökad rörelse i de lednära musklerna vilket ger en högre blodcirkulation och stärkt muskulatur. Detta innebär minskad svullnad och trötthet i ben och fötter efter långa dagar på jobbet.

MBT Colorado Rose Dust Promenadsko Dam MBT Colorado Rose Dust Promenadsko Dam
Rea
MBT Aspen Black Promenadsko Dam MBT Aspen Black Promenadsko Dam
Rea
MBT Aspen Black Promenadsko Herr MBT Aspen Black Promenadsko Herr
Rea
MBT Lila 6 Sport Black Charcoal Gray Sandal Dam MBT Lila 6 Sport Black Charcoal Gray Sandal Dam
Rea
MBT Aza Cork Sandal Dam MBT Aza Cork Sandal Dam
Rea
MBT Lena Pink Sandal Dam MBT Lena Pink Sandal Dam
Rea