Stelopererad fotled - Sanna Jansson

Stelopererad fotled - Sanna Jansson

Stelopererad fotled begränsade min vardag. Min läkare rekommenderade skor med rullsulor för att undvika knä-, höft- och ryggproblem. Nyss genomfört en 4-dagars vandring i MBT.

För 6 år sedan stelopererade jag min fotled, efter ett gammalt benbrott och många år av värk och problem. Värken försvann men istället är jag begränsad i min vardag och det finns vissa saker som jag inte längre kan göra, t ex spela tennis och springa/jogga.

Jag blev rekommenderad av min läkare att använda "skor med rullsulor" på så mycket som möjligt för att undvika knä-, höft- och ryggproblem och har investerat i flera par MBT-skor, både träningsskor och sandaler.

Nu är jag nyss hemkommen från en 4-dagars vandring längs Höga Kusten-leden, där jag och mina två barn på 17 år och 22 år har vandrat 3,6 mil i ett fantastiskt men utmanade landskap. Började vandringen i vandrarkängor, men redan andra dagen bytte jag till mina grövre träningsskor från MBT och det hjälpte mig att genomföra den mäktiga strapatsen.

Jag är såå nöjd med mina MBT-skor!! Mvh Sanna