Ryggproblem - Susan Knecht

Ryggproblem - Susan Knecht

Jag är stelopererad och har haft stora problem med smärta i ländryggen. Med MBT har jag inga problem alls. Rekommenderar dem till alla jag känner.

Hej! Jag heter Susan och blev skoliosopererad när jag var 11 år. Jag blev stelopererad och fick ett stag insatt i ryggen. Jag fick även gå med korsett i 10 månader. Och eftersom jag är stelopererad har jag fått förslitningar både ovanför och nedanför stelheten. Har nu haft stora problem med smärta i ländryggen när jag går i kuperad terräng. För några år sedan köpte jag ett par MBT-skor på rea och använde dem på en semester i Slovenien. Vi gick uppför och nedför i kuperad terräng och jag hade inga problem alls. Sedan dess har jag alltid använt dem när det har behövts. Mina MBT-skor är nu totalt utslitna, men jag använder dem än för bättre skor har jag aldrig haft. Har rekommenderat dem till alla jag känner och framför allt till dem med ryggproblem.

Hälsningar, Susan