Ryggproblem – Britt-Marie Abel

Ryggproblem – Britt-Marie Abel

Kom i kontakt med MBT via min sjukgymnast och har nu använt MBT i 20 år. De ger ENORM lindring för min rygg och jag kan verkligen rekommendera MBT.
.
Haft ryggproblem sedan tonåren
Jag är 69 år och har mer eller mindre haft ryggproblem sedan tonåren. Det har varit år då jag ständigt har sökt med ljus och lykta efter något som kunde hjälpa mig.
.
Använt MBT i 20 år
I slutet av 90-talet kom jag i kontakt med MBT hos min sjukgymnast. All personal gick omkring i MBT och de blev återförsäljare av skorna. Nu har jag använt mig av MBT i ca 20 år !!! Om det inte hade varit för dem så vill jag inte tänka på hur mitt liv hade sett ut idag. Problemet är ju inte borta men de ger en ENORM lindring för min rygg. Utan dem hade jag troligen varit drogberoende idag.
.
Jag kan verkligen rekommendera MBT
Jag kan med min erfarenhet verkligen rekommendera MBT. Utbudet har ju ökat under dessa 20 år, så man kan använda MBT i alla situationer i livet.