Ryggont - Ann-Katrin Rosén

Ryggont - Ann-Katrin Rosén

Har jobbat extra inom vården i år och fick fruktansvärt ont i ryggslutet av mina vanliga arbetsskor. Bytte till MBT arbetssandaler och nu kan jag jobba en hel dag utan att känna ryggsmärtan. MBT är det bästa som hänt mig.

Hej! Måste berätta min historia om min onda rygg. Har nu jobbat som frisör i 40 år. Men tänkte att jag skulle ta ett extra jobb inom vården nu när dom behöver hjälp i corona tider. Sagt och gjort så började jag med mina vanliga arbetsskor. Det gick cirka en månad, en dag kunde jag inte kliva ur sängen. Hade så fruktansvärt ont i ryggslutet. Hade hört att MBT arbetssandaler var bra för hållning och onda ryggar. Tittade på hemsidan och beställde ett par sandaler att jobba i. Har nu haft dom i två månader på jobbet inom vården otroligt sköna, har fått en annan hållning inte värk i ryggen, kan jobba en hel dag utan att känna av ryggsmärtan. Har nu beställt två par till så att jag kan använda på salongen till hösten. MBT är en otrolig känsla att ha på fötterna. Hoppas att andra kan upptäcka det jag känner det är det bästa som hänt mig. Mvh Ann-katrin Rosén