Nedsjunkna fotvalv - Göran Johansson

Nedsjunkna fotvalv - Göran Johansson

"Jag kan inte gå långt i vanliga skor, på grund av kraftiga smärtor. Nedsjunkna fotvalv kallas det. MBT - skor gör det nästan smärtfritt".
.
Efter en omfattande undersökning av en ortoped fick jag genom honom prova de första MBT-skorna som fanns i Sverige. Ca 15 år sedan. Sedan dess går jag inte i något annat. Jag har avverkat många par. Inomhus går jag i ett par sandaler, jag har svarta "finskor", vinterkängor, ett par som liknar seglarskor och några sneakers.
.
Utan MBT skulle mitt liv vara bedrövligt. Jag ser alltid till att ha några nya, är orolig för att de ska försvinna från marknaden. Jag hoppas många människor upptäcker de här fantastiska skorna. Oavsett om man har problem, eller bara vill gå bättre, skönare och få en bättre hållning.
Göran Johansson