MB Bechterews & Spinal Stenos - Ingela Ärlevik

MB Bechterews & Spinal Stenos - Ingela Ärlevik

Jag kan gå nu utan att få ont och kan räta upp min krokiga rygg riktigt bra.

Fantastiska skor. Jag har sedan 37års åldern MB Bechterews sjukdom eller Ankyloserande spondylit (är 63 år nu) samt flera diskbråck och även spinalstenos. I alla dessa år har jag letat efter skor som ska passa min rygg och kropp. Jag bad om en remiss till Ortopedtekniska på Skaraborgs sjukhus i Skövde 2022-03-25 för att få prova ut ett par skor/inlägg (jag har fått inlägg förut...men det funkar inte riktigt bra), då fick rekommendationen att prova ett par MBT MTR -1500 . Har nu haft dem i ca 5 veckor och det är de bästa skor jag någonsin haft. Jag kan gå utan att få ont och kan räta upp min krokiga rygg riktigt bra. Kommer aldrig att köpa andra skor. Jag är så lycklig, skorna har förbättrat min vardag jättemycket. Jag använder mina skor dagligen, i mitt jobb som elev resurs på skolan och min fritid tillsammans med mina två barnbarn 5 och 8 år...mycket rörelse där. Nu väntar en rehabilitering period på 3 v (15 maj-5 juni) på Bräcke diakoni Mösseberg och då kommer mina skor att verkligen få “bekänna färg”. Jag arbetar 50% och har därför en lite mindre utrymme för konsumtion, så för mig är det dyrt att köpa skor för över 2.000 kronor - priset är väl möjligen den enda nackdelen.

Vänligen Ingela Ärlevik, Gullspång