Hälsporre - Emeli Nordborg

Hälsporre - Emeli Nordborg

Smärtande hälsporre höll på att kosta mig jobbet. Fick tips om MBT och nu skulle jag aldrig våga använda några andra skor på jobbet än MBT.

Jag hade precis börjat mitt drömjobb som operationssjuksköterska på centraloperation på länsjukhuset i Kalmar. Bara efter någon månad kände jag att det började smärta i båda mina fötter och det visades sig vara hälsporre. Kunde knappt sköta mitt jobb och tårarna rann efter varje arbetspass p g a smärta. Tankarna snurrade om att jag inte skulle kunna behålla jobbet.

När jag haft det på detta viset i ca 2 år och testat vad jag trodde var allt, fick jag tips om MBT. Jag köpte mig ett par och redan efter ett litet tag kände jag att mina fötter smärtade mindre och mindre. Nu skulle jag aldrig våga använda några andra skor på jobbet än MBT! Bästa skorna någonsin! Tankarna på att byta jobb är som bortblåst!