Fotproblem - Saga Alexandersson

Fotproblem - Saga Alexandersson

Råkade ut för en allvarlig ridolycka. Fick gå ner i arbetstid p g a minskad funktion och rörlighet i fotleden. Sen MBT kom in i mitt liv kunde jag gå up till 75% i arbetstid.

Ridolyckan förändrade mitt liv
En oktoberdag 2002 förändrades mitt liv. Då råkade jag ut för en allvarlig ridolycka. Min häst stegrade sig så att jag föll av, därpå föll hästen över mig.
Värst kläm-skadad blev min högerfot, fotleden rycktes ur sitt läge.
Efter ett par operationer kvarstod en minskad funktion och rörlighet i leden och jag fick gå ner i arbetstid. Under några år använde jag olika sorters och olika storlekar av ortoser, vilka hjälpte min fot, men begränsade starkt mitt val av skor.
MBT förgyllde fortsättningen
Sedan kom MBT in i mitt liv. De gjorde verklig skillnad. Nu kunde jag gå upp till 75% i arbetstid, för att inte tala om att jag kunde välja mellan olika sorters skor, kunde plötsligt ha finskor igen. Så MBT har verkligen gjort mitt liv bättre, både i vardag och fest.