Fotproblem – Christina Svensson

Fotproblem – Christina Svensson

Hade olidlig värk i fötterna som kock på en stor förskola. Fick tips om att testa MBT och märkte direkt skillnad. Efter att ha fått MBT-skor på jobbet har värken i fötterna försvunnit helt.

Svårt att gå på grund av värk i fötterna

Jag arbetar som kock på en stor förskola. Det blir inte mycket tid till att sitta ner under en arbetsdag. Förut när jag tog en paus en liten stund hade jag svårt för att gå på grund av värk i fötterna när jag väl skulle upp och stå igen. Det slutade med att jag aldrig satt ner för att undvika värken. När det var dags att åka hem efter en arbetsdag bävade jag för den långa resvägen drygt 35 minuter sittandes på spårvagnen. Jag kunde knappt gå ner för trapporna när jag skulle stiga av. Jag kände mig gammal och orörlig.

Värken helt borta

Jag fick ett tips av min bror att testa MBT-skor, de hade hjälpt honom att bli fri från sin värk i fötterna. Jag köpte ett par som jag använde privat och märkte direkt skillnad i fötterna. Därefter pratade jag med min chef som resulterade i två par MBT-skor på arbetet. Min värk i fötterna har försvunnit helt. Skönt att kunna sitta ner och vila emellanåt under en arbetsdag utan att få betala det med olidlig värk när jag väl ska sätta igång med arbetet igen. Det bästa köp jag gjort!