Fotproblem - Berith Svensson

Fotproblem - Berith Svensson

Mina fötter har med åren blivit av med det mesta av fotfettet. Onda fötter blev min vardag tills jag på inrådan av Ortopedservice köpte MBT-skor. Nu njuter jag av att gå varje dag tack vare MBT!

Mina fötter har med åren blivit av med det mesta av fotfettet, så onda fötter blev min vardag. En pina för varje steg, ett helvete för plånboken, nya skor med förhoppning att "nu Äntligen", men inte då. Så till sist köpte jag på inrådan av Ortopedservice i Lidköping, MBT-skor tillsammans med inlägg. Prova o du får lämna åter om det inte funkar, DET FUNKADE om inte 100, men till en vardag som inte innebar smärta o dåliga nätter utan sömn på grund av värk i fötter o ben. Nu går jag dagliga promenader o jobbar dessutom i vården med äldre så går gör jag, varje dag o jag njuter av att gå. Tack vare MBT. / Berith Svensson Lundsbrunn