Fibromyalgi mm - Florence Hultgren

Fibromyalgi mm - Florence Hultgren

Har använt MBT-skor i många år. Med MBT slipper jag den fruktansvärda värken.
Jag har använt MBT i många år då jag har fibromyalgi, artros, reumatisk värk och inflammation i höfterna. Mina första köpte jag i Danmark för jag hade inte råd att köpa i Sverige (de var så länge sedan så svenska kronan var starkare än danska kronan). Om jag minns rätt så 2002-2003. Jag går varje dag minst 6 km i mina MBT. Jag snittar runt 15 000 steg om dagen. Om jag går i andra skor får jag fruktansvärd värk som håller i sig i dagar. Jag har till och med kunna börja löpträna i mina MBT trots värk. Det går inte med "vanliga skor" har testat flera olika skor men går tillbaka till MBT. Så mitt mål är att kunna "springa" en 5 km runda till våren i mina MBT-skor.