Diabetes typ 1 - Sari Häkkinen

Diabetes typ 1 - Sari Häkkinen

Jag är typ 1 diabetiker som haft problem med mina fötter i många år. Blev bra i mina fötter när jag använde MBT-skor flitigt. Rullningen i sulan gör det lättare att gå utan smärta och min början till neuropati känns inte av lika mycket. Rullsulan är fantastisk!

Hej! Jag är typ 1 diabetiker sedan 1984 och haft problem med mina fötter i många år, med nersjunkna fotvalv, hälsporre och neuropati mm. För ca 5 år sedan fick jag testa MBT-skor genom er. Använde dem flitigt under ett par år och blev bra i mina fötter men kopplade det inte direkt till att det kunde vara skorna som var hjälpen och skorna hamnade i garderoben.

Fick tillbaka min hälsporre för ca 3 månader sedan och kunde knappt gå och mindes mina MBT-skor. Rotade fram dem och kunde gå hjälpligt igen Rullningen i sulan botar såklart inte hälsporren men gör det lättare att gå utan smärta. Och min början till neuropati känns inte av lika mycket. Har bra känsel i fötterna men är stel och då är rullsulan fantastisk och jag har börjat springa lite smått igen.

Kram Sari Häkkinen