Artros och Fotproblem - Jenny Airosto

Artros och Fotproblem - Jenny Airosto

"Det var som en ljuv dröm"

Jag har artros i stortåleden vilket ger mig svåra smärtor när jag går. Jag är aktiv och gärna ute o rör på mig. På jobbet står o går jag mycket. Med åren har det blivit allt mer besvärligt att hitta skor som inte förvärrar mina problem. Till slut började jag halta allt mer och försökte gå på utsidan av foten för att smärtan blev för påfrestande. En doktor sa att skor med rullsula kunde hjälpa. Jag gick in och letade på nätet. Hittade MBT-skor och beställde ett par svarta gympaskor. När jag fått hem dem och satt dem på mig var det som en ljuv dröm! De satt perfekt, avlastade steget och leden så att ingen smärta kändes! Jag har gjort mig av med alla andra skor. Efter att ha känt den enorma skillnaden och den hjälp MBT - skor ger mig, så finns det ingen anledning att använda andra skor. Jag kan nu röra mig obehindrat igen och har inte ont övrig tid heller. Önskar att andra med samma problem får upp ögonen för denna sko och den frihet som de medför! Jenny Airosto