Artros – Katarina Kroon

Artros – Katarina Kroon

Efter flera års besvär med min vänstra stortå p g a artros fick jag ett par MBT-sandaler av en vän. Min tå mår så mycket bättre. Även hållning och rygg har sådan nytta av dessa skor!

Jag har i flera år haft besvär med min vänstra stortå p g a artros. Har försökt lindra smärtan på alla möjliga sätt. Men inte förrän en snäll vän gav mig ett par MBT-sandaler hittade äntligen något som hjälpte. Dessa skor har jag nu använt som inneskor på mitt jobb, som förskollärare, ett jobb där man står och går mycket.

Men jag kände att jag även på min fritid skulle vilja ha ett par MBT-skor eftersom jag trivdes så bra med de på jobbet. Så i våras köpte jag ett par running MBT. De är helt fantastiska, min tå mår så mycket bättre. Även min hållning och min rygg har sådan nytta av dessa skor. Jag är så nöjd med mina MBT!